Öğretmenler kaza geçirdi: 1 ölü, 4 yaralı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 07 Ekim 2008 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Recep İSTEK- Ahmet Oğuz GÜNDÜZ- Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA)

KAYSERİ yakınlarında, içinde 5 öğretmenin bulunduğu otomobil ile TIR çarpıştı. Kazada, sınıf öğretmeni Safiye Ertaş öldü, 4 ögretmen ise ağır yaralandı.

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında Kayseri- Sivas karayolunun 25'inci kilometresindeki Sarımsaklı Mevkii'ndeki kavşakta meydana geldi. Abdulvahap Kale yönetimindeki 58 NR 409 plakalı TIR, matematik öğretmeni Selçuk Tufan yönetimindeki otomobile sağ tarafından çarparak, refüje fırlattı.

Kazada, sürücü Selçuk Tufan ile fen bilgisi öğretmeni Mebruke Bilgin, sınıf öğretmeni Safiye Ertaş, sınıf öğretmeni Erdal Altundal ve ana sınıfı öğretmeni Müberra Baykocaköylü yaralandı. Yaralılardan Selçuk Tufan ve Mebruke Bilgin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, durumları ağır olan diğer öğretmenler Safiye Ertaş, Erdal Altundal ve Müberra Baykocaköylü ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırıldı. Safiye Ertaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın öldü.

Öğretmenlerin Bünyan İlçesi'ne bağlı Güllüce Beldesi'ndeki Güllüce İlköğretim Okulu'nda görev yaptıkları, evlrenin Kayseri kent merkezinde olduğu ifade edildi. Öğretmenlerin derslerinin bitiminde, evlerine dönerken kaza geçirdikleri belirlendi.

TIR sürücüsü Abdulvahap Kale ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber